Citat:
În prealabil postat de anita
Citat:
În prealabil postat de erzbet
"In China se fa milioane de intreruperi ,pe luna cred ,iar nici noi nu suntem departe tinind cont de populatia existenta. "
Oricum e interzis legal unei femei sa aiba mai mult de un copil(doar in cazul unei sarcini multiple ii este permis) in China. Se explica numarul avorturilor, mai ales ca si asa sunt atat de numerosi de au impanzit tot globul. Daca nu ar exista o restrictie am numara "roman, chinez, englez, chinez, francez, chinez," samd
Iar legat de masonerie, teoria conspiratiei e la ordinea zilei vad
|
Gaseste tu o solutie crestineasca la aceasta situatie ,pentru uciderea unui suflet nevinovat nu exista nici o scuza.
Dumnezeu nu a creat omul pentru ca acesta sa devina un ucigas.
Si oricum legea cu avorturile incalca o porunca divina "nu ucide"
Nu uita ca aici nu esti pe un site oarecare ,baiatul cauta un raspuns crestin ,nu apartinind unui ateu.
|
Eu am spus ce spun statisticile, am evitat de aceasta data sa imi exprim parerea personala. Da, e un fapt dovedit, chinezii s-ar inmulti necontrolat, aceasta lege are ca scop prevenirea acestui lucru. Nu am amintit, nu am contrazis nici o lege divina. Nu cred cam depasit bunul simt ca sa mi se atraga atentia ca nu sunt pe un site oarecare. Si bietul baiat, dupa numele pe care il are si dupa problemele pe care le enunta, e departe de a fi un crestin tipic(lucru care dupa mine nu este nicidecum rau, dar asta e numai parerea mea)