Biserica adventa si oamenii ei sunt asemanatori iehovistilor. Niciodata nu o sa incerce sa vada daca nu cumva gresesc. Dar cel mai mult mi-a placut osutafaraunu care sareaza cu o sare de tip protestant. Noua evanghelie. El spunea cca biserica este intradevar stalp si temelie al adevarului dar numai daca se supune bibliei. Sau ceva de genul acesta. Asa i-mi spun toti protestantii. Dar Nt spune clar ca biserica este stalp si temelie al adevarului restul e adaos sau traditie protestanta! Iata ce frumos desfinteaza Cuvantul.
Pe de alta parte Iisus spune:Eu pot sa stric Templul lui Dumnezeu si sa-l zidesc iarasi in trei zile . Daca Iisus nu stia de El nimic ca era mort dupa viziunea adventilor atunci El aici spune o mare minciuna! Dar biblia spune:Dupa cum trupul fara duh este mort... Deci el a murit doar cu trupul. (dar a fost inviat in duh, in care S-a dus sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare).
P.s Amuzant este cand vb cu un adventist este ca dupa ce dau cu el de pamant spune sa mergem la domnii pastori... Dar una mai cu capul pe umeri a zis asa: trebuie sa citesc mai bine apocalipsa! Au ei ceva cu apocalipsa asta care mult timp nici nu era recunoscuta de crestini(probabil ca Dumnezeu a vrut asa deoarece era greu de inteles)
|