View Single Post
Vechi 25.10.2012, 12:10:06
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios, ai dovezi ca treaba cu 100% se practica in toate Bisericile?
Nu am dovezi. Dimpotrivă, am dovezi că unii Îl mai și furau pe Dumnezeu. Vezi episodul cu Anania și Safira.

Citat:
Si daca se practica asa, de ce nu o practicati si voi, care pretindenti ca urmati intocmai ceea ce facea apostolii
Nu "pretindem",ci chiar recunoaștem că suntem mult mai slabi în credință decât apostolii. Dacă ei practicau 100%, noi practicăm doar 10%. Apropo: voi cât practicați ca și "biserică apostolicească"? Întreb așa de curiozitate că tot ai adus vorba...

Citat:
si ati introdus in schimb zeciuiala?
N-am introdus-o domnule, era introdusă deja de cel puțin 4.000 de ani (de pe vremea lui Avraam).

Citat:
Dar de ce nu sufli nici un cuvant de pian, vioara, si alte zdranganitori muzicale pe care voi le folositi ?
Erau ele in Biserica NT? Cum le justificati?
Nu suflu niciun cuvânt despre ele, deoarece suflă suficient Cuvântul scris al lui Dumnezeu. Deoarece Biserica NT era majoritar formată din evrei, probabil ei foloseau aceleași "zdrăngănitori muzicale" ce nu cred că le-au aruncat pe foc:

"Lăudați-L pe El în chimvale bine răsunătoare; lăudați-L pe El în chimvale de strigare." (Psalm 150,5 - versiunea ortodoxă)

Citat:
Sunt obiecte folosite exclusiv in cadrul cultului? Atunci sunte obiecte de cult.
Probabil ai o definiție mai originală pentru "obiecte de cult", conform căreia și preșul de la intrare și hârtia igienică de la toaletă sunt tot obiecte de cult - ele fiind folosite doar la biserică - nimeni nu le ia acasă.
Reply With Quote