Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Nu știu dacă cât reușit să mă fac înțeles. Am o întrebare: din textul analizat de tine, precum și cel anterior nu au nimic de folos pentru tine, pentru sufletul tău?
Nu prea înțeleg ideea, bănuiesc, dar prefer să rămân rezervat.
ps: mulțumesc și eu
|
Ba da. Pana la un punct tu/parintele tau aveti dreptate. Adica: e si in impulsul natural ca sa nu ne mai atraga fizic femeia aflata in luni avansate de sarcina. Personal, cand voi casatorit si viitor parinte, as "lasa-o in pace" de prin a cincea-a sasea luna. Ca sa ma exprim nitel mai nepudic, dar in limitele bunului-simt pentru un adult, fie si credincios, ceva care arata ca un sac nu produce erectie, in orice nu una "binecuvantata", vorba lui Demetrius. :D :)) Femeia proaspat fecundata inca starneste dorinta...insa cum am spus, mai sus, Dumnezeu a avut grija sa mai domoleasca impulsul masculin...in lunile urmatoare. Nu suntem termite. Din nou, voi (adica si tu si parintele la care ai evlavie) aveti dreptate. Ca (ex-)biolog, o spun: la termite, dupa prima fecundare de catre rege, regina manifesta fizogastrie, adica hipertrofie abdominala. Practic e paralela de la insecte a graviditatii umane. Insa,...masculul continua sa o fecundeze, si tot continua, si ea tot creste, si ajunge sa fie hranita doar de lucratoare, ca si regele de altfel. Noi suntem oameni; o femeie, odata insarcinata, nu mai e cazul de alte sarcini simultane. :D Ai dreptate. Nu 100%, am niste mici rezerve in continuare, dar dupa cum vezi, imi pot schimba parerile. :)