View Single Post
Vechi 26.10.2012, 11:04:10
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Medicii spun ca nu este pericol de pierdere a sarcinii daca nu este o sarcina cu probleme. Am citit asta in toate cartile despre sarcina.

Faptul ca tu spui ca ar fi o problema ca copilul simte senzatiile mamei arata din nou ca tu consideri ca ar fi ceva impur in actul sexual in sine.
Pe undeva,este impur...altfel,cele mai desavarsite creatii angelice ar fi fost si ele beneficiarele acestei activitati,insa observati ca aceasta modalitate de reproducere exista numai in regnul animal,deci...

Daca ar fi 100% pur ne-am putea impartasi,intra in biserica si atinge obiectele de cult chiar dupa ce am coborat din pat cu sotul,totusi se impune un minim repaos sexual inainte de activitatile bisericesti.
Si atunci de ce oare??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote