Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Doamne, și când te gândești că Theodor dăduse exemplul cu oasele de dinozauri la mișto... Nu te-ai prins, nu-i așa, Cătăline ?
În ce privește falsa problemă a lui "de ce sute de mii de ani omul nu a evoluat deloc", după aceeași logică ne-am putea mira de ce mii și mii de ani omul n-a zburat de loc, iar în mai puțin de o sută de ani a zburat până la lună.
Anyways, mulțumesc că mi-ai răspuns la întrebare, chiar dacă în mod indirect. Deci, tu crezi că oamenii au călărit pe dinozauri. Ținînd cont că sursele tale sunt site-uri care fac reclamă "pandantivului orgonic almeea, prin care se pot absorbi energiile Universului", că pe același site se publică articole de genul "Faceți cunoștință cu arcturienii, cea mai avansată civilizație de extratereștrii din întreaga galaxie" etc. etc. etc., nici nu e de mirare....
|
Nu, nu il dadusem la misto. Nu stiu ce crede Catalin, dar aici are dreptate. De unde crezi ca vine mitul balaurului? O soparla zburatoare de talie mare si carnivora. Mai sa fie! Unde am mai vazut eu asta? Eu personal, nu, dar logic vorbind, antediluvian au fost intalniri "faine" de genul asta. Sunt mituri cacalau. Si, spre binele spiritual al speciei noastre, oamenii au iesit mai totdeuana sifonati. Dupa cum se vede, cand omul si-o ia in cap in raport cu natura, sufera amandoi.
Va amintit postariule colegului criptobudist, dl. Florin Oltean? Ei bine, uitati-va nitel pe cosmologia budista. Nu vise pare ceva ciudat acolo? Ceva in genul maniscrisului Voynich? Ce e cu metiunile alea de oameni inalti de nu stiu cat, traitori de secole?!? Pe vremea lui Buddha Sakyamuni?
Asta e un subiect de topic mult mai interesant decat deliruri scriptolatre, gen "asa e scris, asa credem, moarte inteligentei/stiintei". Adica asa cum este topicul de fata.
Ia gineste acilea:
http://www.wattpad.com/2440317-zhuan...A2n%C4%83?p=12