Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Doriana toti gresim dar osutafaraunu a fost banat de n ori si revine mereu aici doar-odoar de o agata un naiv!
|
Mie mi se pare ca doar se apara, eventual ca ii place sa discute in contradictoriu pe teme de religie. Cred ca daca ar vrea sa agate pe cineva s-ar descurca mai bine de atat; ar fi mai soft, ar da alternative mai faine, ceva muzica, ajutoare, etc. :) Ortodocsii nu se castiga doar prin cuvinte, pe forumuri.
Probabil si eu as face ca el daca ortodocsii ar vorbi prostii despre penticostali; dar sa fie ceva care sa ma supere suficient incat sa ma apuc la cearta ... iar asta e mai greu de gasit in perioada asta.
Citat:
Tu nu gresesti cand spui : De unde se vede ca ortodoxia este una si ortodoxismul cu totul altceva...?
|
Nu cred ca gresesc. Am auzit asta de la un parinte care s-a saturat de falsi ortodocsi care folosesc ortodoxia doar ca refugiu pentru rautatea lor. Si omul acela este un ortodox adevarat, deci am cu cine face comparatie. Mai stiu si altii.
Citat:
Noi nu suntem sfinti cum sunt cei din alte culte (in speciali penticostalii)sau cum spunea o adventista ca ea nu are pacate!(nu cred ca e credinta adventa asa dar asta e partea a doua). Noi avem pacate si gresim de multe ori.
P.s dupa ce protestantii si-au pus cruci pe biserici in sedinta comuna(chiar daca inainte aratati cu degetul ca asa ceva e strigator la cer ca iisus nu iubeste crucea)... acum vad o noua moda de a va spune ortodocsi!
|
Au si penticostalii o gramada de pacate, numai ca si-au repetat atata ca sunt mantuiti incat li s-a urcat la cap si au inceput sa creada ca sunt imuni la pacat. Aici ai dreptate. Dar inca nu mi-am luat numele de ortodox. :)
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu e vorba nici despre tine nici despre mine, ci despre ideile care le acreditam si efectul lor.
|
Doamne ajuta sa-l vad si pe Alin discutand idei si nu oameni! Caci nu pierde nici o ocazie de a personaliza o discutie, cautand detalii vulnerabile din viata altora, desi el evita cu mare atentie sa spuna cel mai mic detaliu despre viata lui.