Buna seara si Doamne-ajuta!
Eu beau cel putin o cafea pe zi si cel mult doua, o prefer in locul medicamentelor. Am tensiunea foarte mica. Sta pe la 9.4-10.6 si daca nu beau cafea am niste dureri de cap groaznice, banuiesc ca asa cum tensiunea mare nu e buna nici cea mica nu e prea buna.
Am fumat 16 ani si nu credeam ca eu voi reusi vreodata sa ma las de fumat, altcineva fuma in corpul meu, era o senzatie tare ciudata in ultimul timp, nu mai eram eu si am cautat pe internet (care daca stii ce sa cauti pe el nu este daunator deloc, asa cum se spune), am cautat solutii, orice as fi facut sa ma las, nu ma mai suportam, Aveam mustrari de constiinta cumplite si desi nimeni nu imi spunea ca e pacat eu simteam ca este. Daca spun cuiva ca m-am lasat de fumat pentru ca e pacat sunt luata in ras, dar asta este motivul principal. Am citit cartea lui Allen Carr si in sinea mea am sperat ca ma voi lasa de fumat automat, normal ca nu a fost asa, dar nici linistita pe perna n-am mai dormit, am constientizat ca sunt intr-o capcana si ca trebuie sa ies. Tot pe internet am citit ca Acatistul Mariei Egipteanca ar ajuta si mi l-am listat si am citit de cateva ori, dar nu ca pe o formula magica ci tot cu inima indoita, dar sperand ca Dumnezeu se va indura de mine. Anul trecut de Sfanta Maria, pe 15 august am reusit sa renunt la fumat, sper eu ca pentru totdeauna. Dumnezeu m-a ajutat sa le las desi nu mi-a fost usor, iar datoria mea fata de El este sa stau departe de ele pentru totdeauna. Nu as fi reusit de una singura, nu sunt capabila sa fac asta de una singura. Am mai incercat sa ma las si dupa 2-3 ore fara tigari ma apucau toti nervii din lume si tremura carnea pe mine la propriu. M-am rugat Lui si m-a ajutat. Am vrut sa-mi iau tigara electronica, dar o prietena m-a descurajat si bine a facut, le-am lasat brusc pentru ca eu ori fumam un pachet pe zi ori nu mai fumam deloc, am incercat si nu merge. Rugati-va mult la Dumnezeu si El va va ajuta sa renuntati la fumat, insa trebuie sa va doriti cu adevarat, sa nu existe urma de indoaia. Inainte nu puteam sa tin post, sa ma impartasesc, m-au tinut departe de Dumnezeu si de Biserica Lui.
Sa va dea Dumnezeu putere si credinta sa va lasati, nu e usor, dar cu credinta veti reusi!
O noapte linistita!