View Single Post
Vechi 27.10.2012, 00:30:50
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu ma pasioneaza subiectul. Ceea ce ma intereseza este practicarea crestinismului, nu competitia intre culte. Si sunt fan ortho-doxie, dar stiu ca ceea ce faceati voi mai inainte nu are nici o legatura cu ea.
Practicarea crestinismului se face in Biserica, in Adevar.
Fara Adevar nu poti practica un crestinism care sa aiba o finalitate. Exemplul cel mai elocvent este impartasirea cu Sf.Taine.
Daca tu in calitate de crestin neoprot.- de om care crede in alt fel - ignori aceasta impartasire cu Sf.Taine, eu unul nu pot sa spun despre tine ca practici crestinismul.
Pana aici toate aceste inclinatii filosofico-religioase ale tale chiar nu ma intereseaza. Dar in momentul in care propovaduiesti un alt "adevar" facand prozeliti in sensul ca smulgi oameni de la practicarea crestinismului indemnandu-i sa nu-l mai practice asta pe mine ma doare.

Iar in ce priveste ignorarea sectarilor am ajuns la o concluzie intermediara, dar de neclintit: ii poti ignora pe sectari practicand un crestinism adevarat. Numai asa tipi de cea mai joasa speta precum osutafaraunu pot fi ignorati prin faptul ca ... te ignora ei pe tine pentru ca te judeca pentru crestinismul tau autentic. Si de-asta se si tin scai de tine sau stau agatati pe forumul acesta. Tocmai pentru ca vor sa te ignore si sa iti arate superioritatea lor. da, pentru ca vor sa-ti arate cat de sus sunt in comparatie cu ortodocsii, se tin scai de forumul asta.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 27.10.2012 at 00:35:38.
Reply With Quote