View Single Post
Vechi 27.10.2012, 01:06:20
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Iar in ce priveste ignorarea sectarilor am ajuns la o concluzie intermediara, dar de neclintit: ii poti ignora pe sectari practicand un crestinism adevarat..
Felicitari pentru concluzie! Intr-adevar, cheia este practicarea crestinismului adevarat. Dar sa nu o faci ca sa ii ignori pe sectari, ci de dragul lui Hristos si a mortii ce a suferit-o pentru tine. Ignorarea celor rai va veni fara sa o urmaresti, nu din orgoliu, ci ca o consecinta normala a faptului ca tu esti lumina si nu mai te poti intersecta cu intunericul (daca vei ramane in lumina). Numai sa nu fii surprins ca vei fi nevoit sa ignori si pe unii ortodocsi cu comportment sectar.

P.S. Nu te-ai gandit totusi ca esti ignorat nu din cauza arogantei ci din cauza limbajului pe care il folosesti? (mincinosule, nemernicule, bibicistul lui peste, etc...) Te-ai gandit ce s-ar intampla daca ti s-ar raspunde cu aceeasi moneda? Ar iesi circ pe forum. Asa ca e mai intelept sa nu ti se raspunda. Unii nu vor sa se murdareasca cu asemenea limbaj.

(Iarta-ma, presimt ca iar mi te pun in cap, dar chiar nu-ti vreau raul)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote