View Single Post
Vechi 27.10.2012, 01:31:34
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Felicitari pentru concluzie! Intr-adevar, cheia este practicarea crestinismului adevarat. Dar sa nu o faci ca sa ii ignori pe sectari, ci de dragul lui Hristos si a mortii ce a suferit-o pentru tine. Ignorarea celor rai va veni fara sa o urmaresti, nu din orgoliu, ci ca o consecinta normala a faptului ca tu esti lumina si nu mai te poti intersecta cu intunericul (daca vei ramane in lumina). Numai sa nu fii surprins ca vei fi nevoit sa ignori si pe unii ortodocsi cu comportment sectar.

P.S. Nu te-ai gandit totusi ca esti ignorat nu din cauza arogantei ci din cauza limbajului pe care il folosesti? (mincinosule, nemernicule, bibicistul lui peste, etc...) Te-ai gandit ce s-ar intampla daca ti s-ar raspunde cu aceeasi moneda? Ar iesi circ pe forum. Asa ca e mai intelept sa nu ti se raspunda. Unii nu vor sa se murdareasca cu asemenea limbaj.

(Iarta-ma, presimt ca iar mi te pun in cap, dar chiar nu-ti vreau raul)
Mersi pentru ironie! Chiar simteam lipsa ironiilor tale! Sunt, totusi, ironiile "duhului tau sfant", deci trebuie sa le accept!
Nu cred ca ai timpul si nici cel mai mic imbold de vointa sa te uiti peste postarile si discutiile mele cu nesimtitul de 666. Daca nu ai observat la inceput am incercat sa port un dialog cat de cat civilizat cu el. Dar este imposibil lucrul asta cu el. Nu te intoarce prea mult in timp si vezi dialogul dintre neaguu si 666. Daca ai ochi de vazut - si cred ca ai ochi de vazut, nu-i asa? - vei vedea cat de imposibil e omul asta.

Imi vei spune ca il judec, ca imi judec semenul si ca trebuie sa-l iubesc.
Capacitatea mea de a iubi nu trece, inca, peste limita bunului-simt elementar de interactiune intre noi doi ca oameni.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote