Citat:
În prealabil postat de Doriana
Fa cum crezi, eu nu am fost deloc ironica si nici nu am de gand sa fiu cu tine. Nu sunt cu nimic mai buna decat tine. Dar daca ii suspectezi pe toti de reavointa si aroganta e normal sa sfarsesti certandu-te cu ei si simtindu-te umilit. Si totusi, ceilalti sunt oameni ca si tine. Au si ei fricile lor si cad si ei in ispita ca si tine. Condamnandu-i pe ei atat de aspru te autocondamni, si e pacat, caci e deja destul ca ne acuza vrajmasul sufletelor noastre.
Iti doresc numai bine.
|
Ba ai fost ironica: adu-ti aminte de gluma aceea cu superglue. Foarte urat!
Si eu am apelat la ironie in mai multe cazuri, dar altfel se pare ca nu se poate contra cu 666.
In rest, sa auzim numai de bine. De binele absolut, care ni s-a revelat noua in Biserica.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|