View Single Post
Vechi 27.10.2012, 14:48:48
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ai mai spus o data ca habar nu ai, dar revii cu chestiunea, ceva tipic adventist banuiesc, daca nu stii ceva, repeta ce stii pana se plictiseste celalalt.
OK, nu știu cât de tipic adventist o fi, dar pe acest subiect ai reușit în sfârșit să mă plictisești

Citat:
Da, dar asa cum ai spus deja, nu ai nici un argument ca se practica in Biserica NT.
Am spus că nu am dovezi că se practica peste tot 100%, nu era vorba de zecime... în fine, chiar ești plictisitor... precis e ceva "tipic adventist"?

Citat:
Voi l-ati introdus (nu spun re- ca nu aveti nici o legatura cu susnumita Biserica), impotriva Sf. Scripturi, desi aveti pretentii de "Sola Scriptura".
Sola Scriptura, nu înseamnă "Sola NT"

Citat:
Din moment ce ai pretentii de "Sola Scriptura" si ceri si altora sa NU faca ceea ce nu scrie in Scriptura si in Scriptura NU scrie ca ar fi fost folosite in Biserica NT, nici voi nu ar trebui sa le folositi daca aveti pretentiile pe care le aveti.

Ai priceput acum? Sau o luam de la capat?".
Sola Scriptura, nu înseamnă "Sola NT" Ai priceput acum?

Citat:
Nu si acolo unde trebuie pentru ca practica voastra sa fie valida: in Biserica N.T.
Cine stabilește "unde trebuie", cine hotărește normele metodologice? Cumva AlinB? Ar fi un dezastru!

Și ca să încheiem subiectul cu instrumentele muzicale: Biserica Noului Testament funcționa la început în sinagogi, apoi odată cu începerea prigoanei în casele credincioșilor. În sinagogi se foloseau instrumentele muzicale (cum s-a văzut), iar în case, cei care le posedau, le foloseau. E cât se poate de logic.
Reply With Quote