Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Ce monitorizare cu cipul?? Scrieti numai prostii! Monitorizarea se face cu telefonul mobil la care vad ca nu se incumeta si nici nu isi propune nimeni sa renunte!
Aici e inselarea:
Se indobitocesc oamenii si ii inversuneaza impotriva cipurilor, in timp ce lovitura o primim din alta parte! Parca ne monitorizeaza naiba prin intermediul buletinului, cardurilor sau a pasaportului! Telefoanele, asta e problema. Insa voi nu si nu, batman, batman... cipurile! 
|
Ia-o mai usurel. Cum poti sustine ca nu ne monitorizeaza nimeni prin actele cu cip? Pai de ce se ostenesc sa ni le mai puna atunci? Telefonul il port cu mine sau nu. Dar sa ai acolo un document fara de care nu poti vinde sau cumpara, ehei, ia mai gandeste-te matale putin. Pai cu un asemenea document se pot face minuni, frate.
E ,,minunat'' sa te crezi matale liber, dar sa-ti blocheze contul in banca pentru ca nu stiu ce amenda n-ai platit la timp. Si n-ai cui sa te plangi. Cu buletinul tau grozav, nu mai intri in magazin daca ai contul blocat. Si iaca asa mori de foame uitandu-te la buletinul tau. Dar te crezi liber si modern, nu ca inapoiatii astia care ,,batman, batman...cipurile!"' Am in vedere momentul cand se vor unifica documentele in unul singur (carte de identitate, card bancar, card de sanatate si permis auto).
Tare as vrea sa nu am dreptate.