View Single Post
Vechi 28.10.2012, 07:48:57
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, dar nu de la persoane care nici pe departe nu se remarca prin discernamant, luciditate, calitatea rationamentului.
De ce nu? Toti am vrea sa fim judecati doar de prieteni, eventual doar de Dumnezeu, dar nu se poate. Lumina e asezata pe munte, toti vorbesc despre ea, daca lummineaza sau se stinge. Trebuie sa acceptam asta, indiferent daca ne place sau nu. Pentru linistea noastra...

Citat:
Deci nu inteleg pentru ce preocupari generalizatoare in dreptul altora, care nici nu cad tocmai fericit pe subiect, ca sa zic asa.
Preocuparile sunt deoarece vezi ca omul se duce spre groapa leganandu-se cu iluzia ca stie cel mai bine drumul. Iar cand ii spui: "Fereste-te!" se supara ca cine esti tu sa-l judeci.

Citat:
De mirare ca in timp ce spui asta, ai convingerea ca tu in schimb ai avea aceste instrumente pentru a analiza pe a altora.
Cunoastem in parte si vedem partial. Poate ca uneori vedem gresit, dar cat timp suntem fiinte sociale vom vorbi despre ce vedem. Daca nu avem dreptate, bucurati-va. Dar daca avem...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote