Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Mai draga osutafaraunu-le. Tu nu te opresti din prostii . Pai ai zis ca biblia este Cuvantul Lui Dumnezeu! Si eu t-aim demonstrat ca nu. Ce o intorcica la Ploiesti? Crezi ca am timp sa-mi pierd vremea cu tine asa mereu sa-ti demonstrez greselile?
|
Măi dragă, te pierzi printre
meandrele concretului și neglijezi un termen folosit ca atare chiar de către ortodocși ca desemnând Biblia:
Cuvântul lui Dumnezeu! Eu ce să-ți fac dacă înțelegi tot aiurea?
Citat:
Acum o luam sistematic. Biserica crestina a avut continuitate iar in anul 1054 s-a despratit in doua.Dar pana in acest an aceasta a fost singura biserica care a putut demonstra continuitatea bisericii inca de pe vremea apostolilor!
|
Prietene, eu n-am negat
continuitatea Bisericii [creștine], ci "
continuitatea apostolică" atât de clamată în BO și BC. Repet și repet iar: prin această sintagmă, eu înțeleg continuitatea
învățăturii apostolice și nu continuitatea apostolilor în sine ce au murit de 19 secole!
Citat:
Acum vreau eu sa aflu cum vezi tu istoria bisericii crestine. Deoarece i-ti place confuzia ca sa ocolesti raspunsurile pe care nu le poti da
|
Ceea ce am spus mai sus repet de mai bine de trei ani, iar nu-i vina mea că există confuzie! Nu pot să repet zilnic aceste lucruri... dar dacă mi se cere imperios, le pot trece la semnătură - deși sunt convins că nu v-ar place...