View Single Post
Vechi 30.10.2012, 20:34:48
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-aproape toti marii "maestrii" de arte martiale se folosesc de anumite energii,de concentare ,meditatii etc
Dacă prin energie vă referiți la energia pe care o dezvoltă corpul uman (cinetică, emoțională, etc.), iar prin concentrare vă referiți la concentrarea normală și necesară pentru a realiza un anumit scop, aveți dreptate. Dacă vă referiți la tot felul de bau-bau-ri mistico paranormale, nu aveți dreptate.

Citat:
-ca fost practicant de arte martiale pot sa zic ca arte martiale amplifica mania,ego-ul si alte chestii de genul asta
M-am întrebat, citind cele de mai sus, cum poate un fost practicant să gândească așa ? Dar apoi am citi în continuare:

Citat:
,nu trebuie sa ne bazam doar pe fortele noastre,sa zicem ca las ca eu am practicat arte martiale si daca vine ala si se da la mine ii trag una de vede el.
Ei, și acum am înțeles. Vedeți, dacă asta a fost atitudinea și motivația cu care ați practicat, nu e de mirare că ați ajuns la mânie, ego hipertrofiat și altele asemenea.

În fond, și artele marțiale respectă un principiu similar atâtor alte activități și preocupări umane; cu ce vi, cu aia pleci. Sau, după cum spune o maximă din domeniul IT: GIGO (garbage in, garbage out).
Reply With Quote