View Single Post
Vechi 31.10.2012, 00:44:46
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Cipul tau contine datele tale care nu pot fi citite decat prin sistemul de decodare bazat pe 666.
Asa, si? Ce sa-i fac eu? E pacatul meu??

Citat:
Este un document premergator lepadarii
Pai asa si cand a aparut primul buletin, pasaport sau permis auto din lume a fost un element premergator lepadarii, ca urmau a fi succedate de actele biometrice, nu?

Citat:
Cand se va primi cipul implantat(...)
Cand vor zbura porcii atunci o sa castig la loto. Pai cand?? Ca tot nu ai raspuns... Atata timp cat nu mi-a implantat nimeni nimic in cap sau pe mana, ce trebuie sa ma agit aiurea? De parca n-as avea si altele pe cap, fix la cipuri ma gandesc eu acuma...

Citat:
Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni.
Pai si de unde stiu? Cand am ridicat asaportul biometric nu am semnat ca ma lepad de Hristos si nici pe filele lui nu scrie asta. Asa ca nu am ce sa stiu.

Citat:
Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul.
Care?

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Cipurile din documentele personale sunt premergatoare chipurilor implantate, care in fapt exista deja si se si folosesc pe unii oameni.
Neacceptand chipul, practic te opui si celor implantate.
Am explicat mai sus: practic, dupa logica asta, toate elementele de la facerea lumii au fost premergatoare a ceea ce va urma in final. Ce era sa facem? Buletinul fara cip e premergator celui cu cip. Deci, de ce l-am primit? Ca nu ne opunem implantului? E o logica stupida.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cipul din calculator si din telefon, de ce-l accepti atunci?
Si tu acum... Alea nu-ti fac nimic, doar le porti mereu la tine (cele din telefon), ci e mai daunator cipul din permisul auto sau cel din pasaport.

Citat:
Nu e vorba de chipurile de la calculator si telefon, ci de cele implantate subcutanat...
Pai si are cineva implantat vreun astfel de cip?? Daca nu, atunci la ce ne mai acuzati atat?

Citat:
Ai putintica rabdare ca intr-acolo ne indreptam.
Si cei de acum 500 de ani tot spre ceea ce vedem noi azi se indreptau. Ei ce ar fi trebuit sa faca??

Citat:
Ori, oamenii, care se opun chipului din pasaport, ceea ce presupune lipsirea de unele comoditati, vor rezista mai usor sa nu isi puna chipul subcutanat, ceea ce iarasi va insemna o viata plina de lipsuri.
Dar nu mai bine mergem sa traim in pesteri? Chiar ca acolo ne vom lepada de tot ce e lumesc si specific secolului 21...

Prea mare tam-tam. Am mai spus: pacatele ma tem ca ma duc in iad, nu cipul din permis cu cel de pe pasaport!