Citat:
În prealabil postat de antoniap
Cipul tau contine datele tale care nu pot fi citite decat prin sistemul de decodare bazat pe 666. Astfel, acum tu, alaturi de nume, porti un numar care este din ce in ce mai important (CNP). Un numar al carui semn este 666. Este un document premergator lepadarii, caci numele tau de Botez inca mai exista la vedere. Acceptarea documenteleor cu cip constituie o cadere.
Cand se va primi cipul implantat, numele tau de Botez va conta si mai putin, de aceea, chiar daca se va trece undeva, acesta nu va mai conta absolut deloc. Tu insuti iti vei spune peste tot NUMARUL si nu NUMELE DE BOTEZ. Practic, tu te vei identifica cu un numar, nu cu un nume. Lepadandu-te de numele de Botez, te lepezi de Hristos. Sa nu fie!
,,Cati in Hristos v-ati botezat
In Hristos v-ati si-mbracat.''
Daca stii ca acceptarea numarului e lepadare si totusi semnezi de primire, alegi carui domn ii vei sluji. Caci nu putem sluji la doi domni.
Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Paisie Aghioritul.
|
Foarte frumoasa si ziditoare explicatie!
Citat:
În prealabil postat de Raoul
...Si da, eu am vorbit si cu duhovnicul, pentru ca am simtit nevoia s-o fac. Dupa cate texte, articole si bazaconii am gasit si citit pe net, eram deja intr-o ceata deansa si am avut toata nadejdea ca duhovnicul ma poate ajuta. Si mi-a zis clar ca un pasaport biometric NU e lepadare, ca nu scrie acolo ca ma lepad de Hristos si nici nu dau vreo semnatura in sensul asta!...
|
Ba e lepadare si semnezi ca altfel nu ti-l elibereaza.
Tu zici ca nu semnezi de lepadare, dar ai fost informat chiar si aici pe forum, ai vazut protestele unor crdinciosi la TV si ai citit(poate) in Scriptura.
Prin semnatura ta, in pofida informatiilor (care se "radicalizeaza" prin Duhul Sfant, altfel nu, raman doar informatii), tu alegi, adica esti de acord, sa primesti cipul cu toate avantajele lumesti; asta e alegerea: avantajele lumesti vs suferinta in numele lui Hristos.
P.S. Inca un lucru foarte serios: de ce ai luat pasapost? Daca ai fost la o inmormantare sau o nunta, este acceptabil(desi si cel provizoriu, ocazional este mai rezonabil), daca ai fost pentru afaceri, sau concediu, nu.