View Single Post
Vechi 31.10.2012, 10:31:32
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Hai că acum parcă e puțin mai clar!
Ce e mai clar??
O să vă fie tot mai clar, așa că nu vă îngrijorați în deșert.

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
Creația are 7500 de ani.
Da, si tu ai 8000 de ani! Ok. Altceva?
Așa o fi căci din țărâna pământului și din suflarea de viață veșnică a Domnului e făcut omul, deci mai înainte de 7500 de ani cu toții aveam o parte în Dumnezeu, căci Sfânta Treime e din Veșnicie întru Tatăl care L-a născut pe Fiul și L-a purces pe Duhul mai înainte de 7500 de ani.

Citat:
Citat:
Citat:
Deasupra, în Cer, nu există pământuri, sori, planete, sisteme solare, galaxii, ci astea sunt modelările celor ce cred ei că știu ce văd acolo sus... și singur este soarele soare și luna lună iar stelele sunt mici și multe formând semne, cele din nord se rotesc, păstrând semnele, în jurul stelei polare iar cele din sud în jurul centrului ceresc sudic.
(bla bla bla)
Daca nu realizezi ca ai probleme inseamna ca ele sunt cu atat mai grave!
Păi văd că tu faci ca și curcile?... crezând că ești mai jmecher așa deși habar n-ai cum se rotesc stelele în cer și cum produc ele flux magnetic și cum e circuitul electro-magnetic ceresc care sigur face ca acul magnetic al busolei să se plaseze în lungul liniilor de flux magnetic ce trec venind de la nordul ceresc pe axa polară și ies spre sudul ceresc pe axa sudică. Tu n-ai dectât să crezi ce vrei. Nici eu n-am știut asta până ce m-am luminat că așa este din discuții cu frații și colegii de pe forum ca dar de sus.

Citat:
Citat:
Citat:
Soarele răsare pentru toți în același timp indiferent de poziția lor pe verticală, lucru imposibil în modelul PS
NU rasare in acelasi timp, ci este o diferenta, chiar daca una insesizabila! Ce diferenta ai vrea sa fie cand cea mai mare altitudine de pe pamant e de ~8,8 km iar distanta pamant - soare este de 1,496Ś10 la puterea 8 km (8,31 minute lumină). Faci afirmatii penibile!
Bună poanta, păi dacă e sferă și duci tangenta la două sfere, oare ce e pe înălțime, la 100m, la 1000m, la 10.000m... oare tangenta din acel punct n-ar vedea sfera soarelui înaintea celor aflați pe suprafața mărilor? Se vede că tu nu știi d'astea. Și tot eu sunt penibil cu afirmațiile mele? Zâmbesc indulgent, deși iar mi-ai stricat ziua.

Citat:
Citat:
Citat:
Luna la eclipsa de lună nu este în umbra pământului căci dacă pământul ar acoperi porțiuni din suprafața soarelui prin interpunere, atunci luminanța pe zona luminată a lunii nu ar rămâne constantă ci ar trebui să scadă vizibil însă ea rămâne constantă până la un punct. Practic, luna iese din lumina oglindită din suprafața plană a pământului și intră din nou din partea cealaltă.
Ti-am mai raspuns mai sus, te faci ca nu vezi?? De ce nu reproduci experimentul la scara mai mica? Aprinde becul, deschide palma spre el si inchipuie-ti ca este fata pamantului intoarsa spre soare, apoi cu cealalalta palma reproduce miscarea Lunii care acopera lumina ce vine de la soare. Te intreb: palma luminata de bec va simti vreo oscilatie de lumina pe masura ce este acoperita de umbra celeilalte maini??? Iti zic eu: NU. Asadar esti un mincinos!!!
Ești prea superficial și credul în 'științificii' absurdului dar îți explic din nou cu smerenie deși ai merita să nu te mai iau în seamă, în serios. Păi soarele nu e sursă punctiformă ca becul ci e suprafață luminoasă. Deci e ca și cum ai avea un panou plin de becuri mici care luminează alt panou numit lună și între ele se interpune un alt panou numit pământ. Cu cât pământul acoperă tot mai multe becuri cu atât mai mult strălucirea pe zona luminată a lunii ar trebui să devină tot mai slabă, mai mică! Iar la eclipsă strălucirea zonei luminoase rămâne identică și constantă până la ultimul punct luminos. Deci nu pământul se interpune ci luna iese și intră din cealaltă parte în lumina oglindită de oglinda cea plană a pămntului la eclipsa de lună.

Citat:
Citat:
Citat:
Dacă soarele ar avea o față sferică spre noi atunci radiația care ar ajunge la noi ar fi mult mai mică, de mii de ori, căci dacă lumina ar merge drept atunci din pricina distanței imense după teoria lor la noi ar ajunge doar razele din calota sferică decupată de conul format de sfera pământului și centrul soarelui, căci restul razelor s-ar duce pe lângă, astfel practic noi am fi luminați de o foarte mică porțiune din suprafața soarelui.
Pai fii sigur ca pe Jupiter sau Pluto nu ajunge la fel de multa lumina! Asadar ce vrei sa spui?? Ca tu esti luminat mai putin, inteleg, eu insa vorbeam la modul general.
Păi vorbeam că o sursă sferică e mai puțin luminoasă față de o sursă plană orientată spre noi la aceiași energie, căci cu cât distanța e mai mare atunci o calotă tot mai mică e direct radiantă, calota decupată din soare de conul format de sfera pământului și centrul soarelui ca sferă, și restul radiației imense trece pe lîngă. Deci soarele nu poatre fi decât semisferic, dacă ne gândim la eficiență, cu partea plană spre noi paralelă cu suprafața plan denivelată a pământului semisferic și rond în adâncul apelor de jos, iar fața lui unică, fața soarelui, văzându-se de la răsărit la apus aceiași exact ca fața lunii căci noi vedem aceiași față a lor, cea de la zenit.

Citat:
Citat:
Citat:
Practic nu ai cum să vezi aceiași față a lunii când ea se află la răsărit și la apus decât dacă lumina și imaginea ei se răsfrâng, se înclină din pricina unghiurilor de refracție, a curbării luminii prin mediu, căci luna chiar dacă ar sta cu fața spre pământ, nu poți vedea aceiași imagine a ei când ea se află la zenit, răsărit sau apus așa cum vede orice om de pe pământ!
Se vede si cealalata fata daca esti atent, doar ca nu e luminata.
Partea aia neluminată, partea întunecată care se vede de jos este o parte din fața lunii care se vede la lună plină. Partea nevăzută a lunii, aia de deasupra, n-a văzut-o nimeni! Mă mir că tu o vezi... dacă ești foarte atent.: ) ) )

Citat:
Citat:
Citat:
Voi pur și simplu nu pricepeți simplu și clar și nu vreți să credeți căci sunteți zăbavnici, deși mai simplu decât atât nu știu cine vă mai poate explica afară de Dumnezeu... căci și eu tot de la El știu atâta cât știu, din ceea ce cer este scris în Scripturi, căci mai înainte de a împlini Domnul tot a scris în scripturi Cuvântul Său, ca să știe oamenii și să se bucure atunci când vor vedea împlinidu-se în ziua de slavă a împlinirii Lui.
Bla bla bla... o sa ard in iad din cauza asta: ca nu l-am crezut pe vso666
Iar faci ca și curcile puse pe blat și te dai dracoolui și nu-ți pasă că o să arzi în iad sau tu nu ști zicala că: 'cine zice ăla e!'.. adică dacă dai dracului sau etichetezi cu batjocură și ură și răzbunare și blestem defapt pe tine te dai și pe tine te etichetezi și te blestemi și te spurci... practic pe tine te surpi. Însă nu mă amestec, fiecare cum își așterne așa doarme și cine seamănă în crivăț va culege furtună... și fulgeră. Eu am 4 de 6: 6+6+6+6=12+12=24 de bătrâni pe 24 de scaune cerești, deci ești în eroare că-ți lipsește un 6 de la socoteală ca să mă fi etichetat corect: vso6666.

Last edited by vsovivivi; 31.10.2012 at 10:48:55.