View Single Post
Vechi 01.11.2012, 05:19:57
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
iertati-mi, dar citatele date nu sunt relevante.
Cata vreme nu ti se pun alternativele: cipul si lepadarea sau lipsa lui si traiul in saracie nu vad nici o problema si nici o legatura cu versetele respective.

Din pacate, discutia cu dvs nu face decat sa observ si mai bine ca sustineti anumite indei fara ca sa le intelegeti. De aceea si sg argument a fost txt din apocalipsa.
Sa nu ma intelegeti gresit, am provocat discutia ptr a ma lamuri asupra problemei. Dar nu am reusit sa intelg legatura cip-lepadare. Daca ea chiar exista, il rog pe Domnul sa ma lumineze sa o aflu.

Deci nu lepad ideea ca cipul ar fi pecetea, doar ca momentan nu vad legatura. Dar am nadejdea ca daca e cum sustineti, Domnul ma va lumina la timpul potrivit.
Iisus propovaduieste smerenia, infranarea, suferinta pentru mantuire, nu viata comoda, huzur si defatare fara limite; incet-incet societatea(factorul politic) introduce niste facilitati pentru a usura si simplifica viata multor oameni(ignoranti), de fapt pentru a-i supraveghea si manipula spre sporirea profiturilor de orice fel cu cel mai mic efort, prin ademenirea oamenilor spre o viata fara "probleme", dar cu supraveghere totala.
Datoria oamenilor simpli va fi sa munceasca(pentru profitul companiilor), sa-si plateasca impozitele(la bugetul national care da de lucru companiilor) si sa cheltuie banii castigati (spre profitul companiilor).

P.S. Un amanunt deloc de neglijat: companiile sunt private.