View Single Post
Vechi 12.09.2006, 10:05:28
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

dragos_c, de ce spui sa nu ne dam cu parerea despre cate un preot, despre cate un sfant sau arhiereu? dar nu vorbim noi despre Dumnezeu toata ziua?, si ne dam cu parerea, si mai bune si mai rele, iar preotul il cam reprezinta pe Dumnezeu, deci de ce nu ne putem da cu parerea despre el, sa-l cercetam, sa-l discutam, pai nu trebuie sa aplicam aceiasi masura si cand ne referim la ceilalti dar si la preotzi, si sa ne pazim vorba si drumul mantuitor al ei: "cu ce masura vetzi masura, cu aceea vetzi fi masuratzi" si ce frumos a implinit acel calugar cam lenesh, cam somnoros, cam simplu... caruia ii lumina fatza in ceasul mortzii sale fiind incredintzat ca judecatzile potrivnicilor sai au fost sfaramate, cum zicea cineva in alt post, deci a implinit si mai desavarsit aceasta "cu ce masura judecatzi, cu aceia vetzi fi judecatzi", deci noi care gandim mai mult si judecata noastra este una multipla si complicata, a mintzii si nu neaparat a osandirii ca intr-o judecata de tip instantza judecatoreasca, de ce sa nu ne dam cu parerea despre ei?, crezi ca trebuie sa ne uitam la ei ca la bibelouri sau ca si la niste obiecte de muzeu gandindu-ne ca cinestie ce greseala mare savarsim? Daca ash fi si eu membru al bisericii, ca si slujitor incadrat, nu cred ca ash dori sa ma priveasca oamenii asha... sper ca este asha, si ca asha ash vrea si eu intr-adevar, desi nefiind in situatzie poate ca doar mi se pare ca asha ash dori defapt si parca ... iar am inceput sa dau din papagal... despre mine... in concluzie : nashpa...
Reply With Quote