Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Iacata,ca nu mai conteniti sa ne minunati cu ideile dvs foarte originale.
|
Multumesc lui Dumnezeu!
Citat:
Defapt nu stiu cat de originale,pt ca am mai auzit aceste idei socante si la alti Misogini,care isi doresc sa foloseasca femeia mizand pe falsa premiza ca este o fiinta inferioara si tare putinica la minte.
|
Tu altceva ai inteles din Scriptura?
Nu sunt misogin, ba chiar am pretuit prea mult femeia atunci cand deloc nu m-am pretuit pe mine si nici pe Hristos; si acum o pretuiesc, dar mai mult pe mine din moment ce(iti vine a crede?) pentru mine S-a rastignit Hristos.
Citat:
Poti ajunge si mai departe cu aceste scenarii,imaginanad intregi haremuri de femei(colonii)care nu au sansa sa vada lumina soarelui de atata conceptie,gestatie si lactatie.
|
Oare ai prins vremea cand bunicile noastre(a mea oricum) aveau "meseria" de casnice si se ocupau cu cresterea copiilor?
Mama mea a absolvit liceul la 17 ani ca premianta si i-a nascut lui Tati(tata) 9 copii ca gospodina ocupandu-se singura de cresterea noastra.
Citat:
Povestea cu indianca este ca o bata in balta;ei au alta religie,alte traditii,inca isi ard de vii vaduvele dintr-un bizar obicei.
|
Ai dreptate, ei nu-s grozavi(adica crestini).
Citat:
Casatoria nu inseamna achizitionarea unui animal de companie si nici investitia intr-o sluga de casa,care sa-ti satisfaca si nevoile primare.
|
Nu, casatoria inseamna cresterea de copii.
Ceea ce spui tu se incadreaza tot acolo, dar este un punct de vedere... militant feminist; n-am nici o treaba cu el, nu ma priveste.
Citat:
Sper totusi ca nu sunteti ortodox :) ?!?!
|
Eu sper ca sunt, Dumnezeu stie.
P.S. Eu sunt responsabil doar pentru ce am scris eu, nu si pentru ce intelegi, ce voiesti sau cum interpretezi tu(voi).