View Single Post
Vechi 02.11.2012, 04:18:38
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Iacata,ca nu mai conteniti sa ne minunati cu ideile dvs foarte originale.
Multumesc lui Dumnezeu!

Citat:
Defapt nu stiu cat de originale,pt ca am mai auzit aceste idei socante si la alti Misogini,care isi doresc sa foloseasca femeia mizand pe falsa premiza ca este o fiinta inferioara si tare putinica la minte.
Tu altceva ai inteles din Scriptura?

Nu sunt misogin, ba chiar am pretuit prea mult femeia atunci cand deloc nu m-am pretuit pe mine si nici pe Hristos; si acum o pretuiesc, dar mai mult pe mine din moment ce(iti vine a crede?) pentru mine S-a rastignit Hristos.

Citat:
Poti ajunge si mai departe cu aceste scenarii,imaginanad intregi haremuri de femei(colonii)care nu au sansa sa vada lumina soarelui de atata conceptie,gestatie si lactatie.
Oare ai prins vremea cand bunicile noastre(a mea oricum) aveau "meseria" de casnice si se ocupau cu cresterea copiilor?
Mama mea a absolvit liceul la 17 ani ca premianta si i-a nascut lui Tati(tata) 9 copii ca gospodina ocupandu-se singura de cresterea noastra.

Citat:
Povestea cu indianca este ca o bata in balta;ei au alta religie,alte traditii,inca isi ard de vii vaduvele dintr-un bizar obicei.
Ai dreptate, ei nu-s grozavi(adica crestini).

Citat:
Casatoria nu inseamna achizitionarea unui animal de companie si nici investitia intr-o sluga de casa,care sa-ti satisfaca si nevoile primare.
Nu, casatoria inseamna cresterea de copii.
Ceea ce spui tu se incadreaza tot acolo, dar este un punct de vedere... militant feminist; n-am nici o treaba cu el, nu ma priveste.

Citat:
Sper totusi ca nu sunteti ortodox :) ?!?!
Eu sper ca sunt, Dumnezeu stie.

P.S. Eu sunt responsabil doar pentru ce am scris eu, nu si pentru ce intelegi, ce voiesti sau cum interpretezi tu(voi).

Last edited by Demetrius; 02.11.2012 at 05:18:46.
Reply With Quote