View Single Post
Vechi 02.11.2012, 10:21:35
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Parerea mea Eugen este ca ai incalcat punctul 4.7...ai facut "propaganda religioasa".
Argumenteaza te rog.
Faptul ca exclusiv in cadrul subiectelor filozofice am precizat sensul existential hristocentric specific teologiei ortodoxe nu este propaganda religioasa. Este libertate de exprimare garantata de ontologia si deontologia filozofica.
Faptul ca am luat atitudine fata de afrimatiile eronate conforma carora intre stiinta si teologie exista incompatibilitate ontologica nu este propaganda religioasa, ci este o reactie adecvata fata de afirmatii injuste de acest gen.

Citat:
Daca ei nu te vor..dragoste cu forta nu se poate.
Evident. :)
Problema este modul ostracizator in care "m-au eliminat". Si problema nu sunt eu, persona mea ci faptul ca asa se comporta in general... si se vor mai comporta.
Actiunea mea vrea sa atraga atentia asupra manifestarilor ostracizatoare si insidioase de acest gen.

Citat:
Cand un om alege sa nu creada toate argumentele sustinute si de stiinta nu il vor face sa creada. Pentru ca ce doreste omul conteaza.
Corect. Insa libertatea inclusiv cea filozofica trebuie respectata.
Repet: nu am avut intentia sa discut subiecte religioase pe acel forum ci subiecte stiintifice insa am reactionat fata de ingradirea libertatii de gandire, fata de ingnoranta filozofica...

Citat:
Mai bine iti ceri scuze pentru deranj/suparare si nu te mai contrazici in argumente cu cei ce nu vor sa priceapa. Daca credinciosi nu pot fi macar sa fie mai buni.
Tomita problema nu se pune daca vor sa priceapa sau nu... problema este libertatea de gandire, amputarea cognitiei umane.
:)
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote