View Single Post
Vechi 02.11.2012, 10:27:50
Petru37
Guest

Smile

Citat:
Īn prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Am gasit aceasta gradinita:

Gradinita Mavrogheni - o oaza de liniste si un loc plin de caldura sufleteasca pentru cei mici

Situata intr-o zona linistita si plina de verdeata din sector 1, in apropierea parcului Kiseleff din Bucuresti, gradinita Mavrogheni este o gradinita in care copii sunt primiti cu dragoste de la varsta de 2 ani.

Gradinita ofera cele mai bune conditii pentru cresterea copiilor, intr-o viziune unica care ii trateaza pe cei mici asa cum sunt: niste minunate suflete pline de sensibilitate, imaginatie si energie, care au nevoie sa fie crescute cu atentie si caldura, ca sa nu piarda nimic din ceea ce are copilaria mai frumos.

Desi este o gradinita apartinand Parohiei Mavrogheni si avand hramul "Sf. Dumitru", ocrotitorul orasului Bucuresti, accentul principal este pus pe dezvoltarea armonioasa a copiilor prin joc si deprinderea abilitatilor de socializare, cu ocrotirea blanda a Sfintei Treimi si grija parintelui paroh Zavoianu, si nu prin impunerea unei viziuni dogmatice asupra vietii. Initierea in crestinism, adaptata stadiului de dezvoltare si puterii de intelegere la care se afla cei mici, este facuta numai la solicitarea si cu acordul parintilor.

Cadrele didactice au experienta de peste 20 de ani, si respecta programa scolara in vigoare, creand un spatiu stimulativ si propice invatarii si dezvoltarii armonioase.

Numar paturi: 30
Program: 8:00-17:30
Cost lunar: 300 RON/copil
Masa de pranz: 13 RON/zi (prin cantina Muzeului Taranului Roman, situat vis-a-vis)

IMPORTANT: sunt acceptati si copii mai mici de 3 ani (in urma unei evaluari preliminare)

Gradinita poate fi vizitata zilnic intre orele 10:00 - 12:00

http://gradinitamavrogheni.blogspot.ca/

Se pare ca e mai noua aceasta gradinita. :) Daca mai gasesc, anunt.

Multumesc frumos pentru ajutor.
Am cautat si eu dar nu am dat de ea.
Intr-adevar pare gradinita potrivita pentru noi.
Costurile nu sunt asa de mari, sper doar sa gasim si noi loc...
Multumim inca o data si Doamne Ajuta!
Reply With Quote