Subiect: NEDUMERIRE
View Single Post
Vechi 26.10.2007, 03:09:27
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinel78
Sf.Pavel a spus ca femeia trebuie sa poarte capul acoperit deoarece capul femeii este barbatul, si ea trebuie sa fie supusa barbatului. capul barbatului este Isus si de asta barbatul nu are voie sa poarte caul acoperit.cel putin asa stiu eu.
teoretic nu e voie in biserica in pantaloni si cu capul descoperit. dar s-ar respoecta aceasta regula, femeia nu ar mai intra deloc in Biserica.
Unde in Biblie zice ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului?

27. Caci, cati in Hristos v-ati botezat, in Hristos v-ati imbracat.
28. Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte barbateasca si parte femeiasca, pentru ca voi toti una sunteti in Hristos Iisus.
29. Iar daca voi sunteti ai lui Hristos, sunteti deci urmasii lui Avraam, mostenitori dupa fagaduinta.
GAL. cap 3

Uite ce zice versetul asta...asa ca nu lua doar ce iti convine tie si interpreta gresit...te cred ca isi surade:)

...dar e un pas spre bine..in comparatie cu conceptia societatii in care a trait Socrate care sustinea ca femeia este o copie imperfecta a barbatului si ca nu ar avea suflet sau ideea de femeie in societatea lui Napoleon in care femeile de la varsta de 13 ani nu mai detineau drepturi sociale caci deveneau proprietatea barbatului dupa casatorie. Eh...civilizati-va nenilor ca s-a demonstrat totusi ca nu sunteti buricul pamantului ...
Si revenind la oile noastre...
Reply With Quote