Citat:
În prealabil postat de pacatoasa
Multumesc, omulet...ceea ce mi a spus paritele Arsenie m-a intarit, dar uite a trecut timpul si iar, ma obsedeaza...pt ca sunt lucruri care s-au adeverit din ce mi-a spus femeia aia ...cum am mai spus pe la 17 ani mi a ghicit femeia, mi a spus lucrurile astea eu m-am speriat si am spus ca minte, am uitat de ce mi-a spus, mi-am adus aminte abia cand m-am imbolnavit in zona in care a spus ea...:(
Insa eu sper sa nu fie asa...sper sa fie asa cum a spus parintele Arsenie un neadevar...
Mi-e greu sa ma lupt cu gandul asta...ma doare sau mi se pare ca ma doare in diferite locuri...fac diverse analize...imi revin putin, iar ma obsedeaza...plang cand ii vad pe ai mei...si stau cu teama ca o sa apara boala...
|
Si eu am avut o asemenea ispita ,cu moartea ,iar par.duhovnic mi-a spus sa ma spovedesc la 40 de zile si nu voi pati nimic.
El si-a dat seama ca acea ispita este numai de la diavol.
Culmea e ca acea ispita a venit in postul Sf.Pasti ca nu stau linistita.Nu vreau sa dau amanunte ,fiind o problema personala.
Draga mea ,prin felul nostru de a gandi ,de a ne purta ,ne facem singuri destinul.Dumnezeu stie facem si ce gandim ,El are multa mila catre noi pacatosii si El ne da zile mai departe ca sa ne mantuim.
Tu trebuie sa ai mereu rugaciunea in minte si sa fii cat mai mult cu gandul la Dumnezeu si El va avea grija de tine.
Doar nu esti vreo sfanta sa mori la tinerete ,sau nu ai de ispasit mai stiu eu ce pacate din familie.Credinta ai ,Dumnezeu e cu tine ,nu pacatuiesti ,de ce sa iti fie teama ?
Se spune ca Dumnezeu ii pierde pe cei la care nu mai este nadejde de mantuire.Tu doar nu esti desavarsita ,sau nu l-ai maniat pe Dumnezeu sa te piarda de pe acum?