View Single Post
Vechi 05.11.2012, 20:38:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Pakistan: 12 musulmani vin la Hristos

sursa:persecution.org

Siddique Paul, fost musulman, a îmbrățișat credința creștină în ciuda opoziției, temniței și presiunii familiale. Născut într-o familie tradiționalistă musulmană, Siddique a fost atras de Biblie de mic copil, însă a continuat să practice credința islamică.
Când soția sa s-a îmbolnăvit, Siddique s-a întâlnit cu credința creștină. Doctorul creștin care a îngrijit-o pe soție a refuzat să fie plătit pentru aceasta. „Am fost inspirat de bunătatea și iubirea acestui doctor. În limba urdu, cuvântul doctor înseamnă slujitor al lui Mesia. Am fost șocat și am zis: este creștin” povestește acesta.
El l-a rugat pe doctor să îi explice despre credința creștină și despre Biblie. Apoi Siddique a mers la biserică împreună cu familia sa. El l-a rugat pe Mântuitorul Hristos să-i vindece fiica de trei ani care era foarte bolnavă. Minunea lui Dumnezeu s-a întâmplat. Acest lucru i-a deschis inima către creștinism.
În Biserică, Siddique s-a rugat: „O Doamne și Împăratul universului, te rog arată-mi calea cea adevărată, calea dreaptă, adevărul”. După ce s-a rugat, acesta a avut o vedenie a slavei lui Dumnezeu, citind cartea proorocului Ieremia. S-a botezat și a devenit creștin.
În iunie 2000, angajatorul lui Sidiqque, Pakistan Airforce, l-a arestat pe acesta și l-a acuzat în fața curții marțiale. Siddique a fost acuzat că a ars Coranul, că a călcat jurământul în numele lui Allah pentru compania aeriană.
După ce s-a rugat cu lacrimi în închisoare, acesta a primit sentința, în care nu era acuzat de niciuna dintre minciunile anterioare. Între 2001 și 2003, toți cei 11 membri ai familiei sale au îmbrățășat creștinismul și au fost botezați.