Citat:
În prealabil postat de Raoul
Exact! Deci la astea sa fim atenti, caci povestea cu cipurile inca nu reprezinta un pericol major. Pacatele insa, da!
Mare atentie la "darurile" pasei, adica tehnologiei!! asa au primit victoriosi si locuitorii Troiei maretul cal cadou al grecilor antici! or, istoria se tot repeta... atentie la detalii! (daca un parfum bun te incanta nespus la inceput, folosindu-l des ajungi sa nu-i mai distingi mireasma, deja e parte integranta din personalitatea ta).... Toate ne sunt permise, dar nu toate ne sunt de folos! (nu mai spun cine zice asta ca sigur stii) :)
Tu/dumneavoastra cati ani ai/aveti? Parerea mea e ca in credinta nu cred ca varsta trebuie sa reprezinte o bariera sau anumite standarde. In orice situatii se poate discuta despre varsta insa nu cred ca si in ceea ce priveste credinta...
|
sunt cu plus 15 fata de-ai tai si intr-adevar, in privinta credintei varsta biologica nu prea da relevanta, din "inertie" te duci cu gandul... woau 22...fiind baiet paduri cutreieram;P
nu e cazul sa vorbim cu dumneavoastra, respectul nu sta in formule de adresare, tine mai mult de empatie... politetea rece doare!