De câteva ori aflând despre un caz disperat am făcut apel la frații și surorile de pe forum să ne rugăm. În prealabil am apelat la ajutorul fartelui Zaharia care dând dovadă mereu de discernământ și maturitate duhovnicească a făcut o treabă foarte bună iar rezultatele au fost remarcabile.
A te ruga însă pentru persoane despre care nu știi nici măcar dacă sunt botezate, este nu numai un act de mare curaj dar și o mare nesăbuință. Personal m-am retras de pe Grupuri de rugăciune datorită neputinței de a face față ispitelor care m-au atacat pe mine și familia mea.
Sunt aici pe forum persoane de excepție care s-au rugat pentru mine și rugăciunea lor mi-a fost de mare folos. Nu le știu nici numele adevărat dar aș dori să aibă parte de răsplată multă pentru fapta lor creștinească.
Dacă e să-mi spun părerea despre forum, ei bine el seamănă cu lumea în care trăim unde sunt și bune și rele.
Dacă știi și ai timp să cauți poți găsi aici adevărate mărgăritare duhovnicești scrise de oameni cu sau fără pregătire teologică.
|