View Single Post
Vechi 07.11.2012, 16:57:24
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Aricolul postat de tine ca argument.....
articolul respectiv era postat ca și contraargument la ceea ce susțineai tu ca să mă contrazici în deșert, că cică nu există 10 mach deci sunt un mincinos și e inutil să citești, deci eu nu vorbeam de acel avion și nu-l dădeam exemplu pentru a demonstra absurdul sfericității pământului...

Singura concluzie după ce am recitit postările tale este că tu încerci să invoci tot felul de factori sperând că eu susțin prostii din pricina că neglijez aerul cică sau vântul sau ce șitu eu mai ce... când defapt tu nici nu știi ce susțin sau cum am argumentat în ceea ce am scris, și nu știi asta fiindcă nici nu citești postările mele decât contrazici și îmi pui în gură ceea ce crezi tu că am scris și cum crezi tu că am argumentat, deși nu ai cictit și nici n-ai priceput ce am scris, decât îmi ceri mereu să neg pe Adevărul bazându-te pe faptul că n-am ținut seama de anumiți factori implicați și ca atare deducțiile și rezultatele calculelor sunt greșite.

Deci sper că vei citi totuși mai înainte de a mă contrazice și a mă face mereu ipocrit și fățarnic susținând că îi fac proști pe gLumeți în timp ce mă folosesc de ei.

Dragul meu, eu n-am făcut prost pe nimeni ci vorbeam de prostie și naivitate și de minciună și răutate și de slavă deșartă ca și patimi în care se bălăcesc fraierii din toată gLumea...

Tu însă te-ai simțit jignit că cică te aflai cu musca pe căciulă și ai zis că pe tine te-am făcut prost și le-ai luat apărarea și m-ai și acuzat că cică i-am făcut proști și ca atare cu dreptul cui îi fac așa și cine mă cred eu.

Nu i-am făcut eu proști pe ei dar dacă pământul nu e sferic atunci nu cumva s-au făcut ei singuri așa?

Și dacă soarele și luna nu sunt sferice, cum s-au făcut ei singuri pe ei înșiși?

Știu că tu ești sigur că eu sunt prostul și de aceea te strădui să-mi demonstrazi că eu mă înșel...

Deci cred că ar fi cazul să încerci să citești ceea ce scriu, să pricepi și abea apoi să argumentezi corect și cinstit dacă ai obiecții și nu punându-mi în gură sau în pix tot felul de iluzii și de cuvinte pe care nu le-am spus și nu le-am scris și nu au înțelesul pe care-l dai dumneata.

Revenind la subiect, din moment ce am vorbit de flapsuri și direcție și viteză și aerodinamică e clar sper că am luat aerul în considerare. Nu?

Problema de geometrie însă e de nivel de clasa 8 deși eu explic așa încât să priceapă și copiii de grădință căci ei pricep cel mai bine, voi însă crezându-vă de clasa 12-a sau de anul 5 de facultate e clar că nu puteți pricepe, iar de cei cu doctorate nu mai amintesc.

Practic nu are sens discuția divergentă prin care mereu mă învinovățești ca să te dezvinovățești că cică te-am învinovățit sau am jignit 'explicaționiștii'...

Așa că te rog să te liniștești căci nu te-am acuzat eu cu nimic, eu vorbeam despre absurdul sfericității pământului deasupra căci o fi el rond în adâncul apelor dar deasupra, aicea jos sub cer, el este plat denivelat și are o suprafață limitată de micimea creației căci creația e mică și finită și ceea ce vedem și nu pricepem sunt neglijarea de către savanți tocmai a finității și micimii creației.

Deci ei sunt neglijenții și nu eu!

Last edited by vsovivivi; 07.11.2012 at 17:05:13.