View Single Post
Vechi 07.11.2012, 17:06:48
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
De ce îmi pui în gură cuvinte pe care nu le-am afirmat?
Cand am spus "dumneavoastra" ma refeream la ortodocsii de pe forum.

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Eu din câte rețin, se susține doar ideea că etichetele cu coduri de bare, cipurile din acte sunt doar premergătoare peceții antihristului, adică acum suntem la capitolul de a ne obișnui cu ele, iar când ni se va cere implantul lor, oameniivor fi familiarizați cu ideea, apoi mai vin cu o idee, până când nu vei mai putea cumpăra decât dacă ai cipul implantat în tine (pecetea)...sau nu te vei mai putea identifica doar pe baza cipului care se va cere să-l ai implatat. Aunci va fi care pe care...
Din ceea ce vad eu codurile de bare sunt o forma de identificare, recunoastere si gestiune mai simpla a imensei cantitati de marfa existenta pe planeta. Referitor la pecetea antihristului, eu cred ca Biserica Biruitoare, al carei Cap este Domnul nostru Isus Hristos, va fi informata si isi va atentiona si apara membrii ei atunci cand va veni vremea.

Nici eu nu sunt de acord cu un cip subcutanat. Dar sunt constienta ca suntem manipulati oricum, cu sau fara cip. Oare imi foloseste in vreun fel faptul ca nu am cip implantat insa sunt insemnata cu pecetea antihristului, adica cu pacatul de moarte? Cred ca nu. Domnul nostru ne spune: "ajunge zilei rautatea ei"; avem de luptat acum cu rautatile zilei de azi, nu am de ce sa ma ingrijorez pentru ce va fi maine, ca poate nici nu apuc ziua de maine. Eu asa cred.