Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Cred ca daca ne rugam nu facem nici un rau. Si pentru cel mai rau om din lume. Se poate ca rugaciunea sa nu-i fie de folos dar nu are cum sa ne faca rau.
|
Una este rautatea omului - care poate sa fie urmarea neputintei lui de a se ridica din nou, si din nou, si din nou din cadere - si alta este erezia. Unul este omul rau care din cauza neputintelor, a situatie conjuncturale si, de ce nu, a educatiei primite se ridica foarte greu dintr-o situatie care si lui ii este neplacuta si altul este omul care din revolta impotriva Bisericii ajunge de se revolta impotriva lui Dumnezeu. Si se complace in aceasta revolta - nu degeaba isi spun "protestanti" - in fiecare zi, zi-de-zi, si depune efort sustinut, organizat si studiat pentru propagarea acestei revolte. Nu cred ca trebuie sa confundam lucrurile astea. Erezia este lupta cu asiduitate si organizata impotriva Adevarului si impotriva LUCRARII Duhului Sfant in oameni. Erezia este f.f.grava.
Eu cred ca rugaciunea nu este o mantra, ci reflecta o relatie de comuniune.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Last edited by Illuminatu; 07.11.2012 at 23:45:42.
|