Citat:
În prealabil postat de cristina83
Cind eram mica, cu multi ani in urma citisem intr-o carticica cu povesti pt. copii despre un copil sarac care i-a scris lui Dumnezeu o scrisoare in care ii cerea incaltaminte si citeva hainute.Pe plic la destinatar era trecut Dumnezeu.Cei de la posta vazind scrisoarea, au citit-o si mirindu-se de credinta copilului i-au indeplinit dorinta. In urma cu 5-6 ani, am primit cadou cartea cu viata Sf. Nectarie.Citind-o aveam sa descopar ca acel copil era chiar Sfintul.A fost prima oara pt. mine cind am citit viata unui sfint;poate din ac. cauza tin foarte mult la Sf. Nectarie, pe care il si numesc SFINTUL SUFLETULUI MEU.
|
Ar trebui Sa-l numesti pe Isus Hristos Sfintul sufletului tau caci numai si numai El a platit pretul pacatelor tale nimeni altul din cer sau de pe pamint nu sa gasit vrednic sa ridice pacatul omeniri si nimeni nu a fost gata sa accepte pretul pe care la platit Isus Hristos: mi-ar place sa meditezi la aceste versete Romani 1:22 *S-au fãlit cã Sunt întelepti, si au înebunit;
23 *si au schimbat slava Dumnezelui nemuritor într-o icoanã care seamãnã cu omul muritor, pãsãri, dobitoace cu patru picioare si târâtoare.
24 *De aceea, Dumnezeu i-a lãsat pradã necurãþiei, sã urmeze poftele inimilor lor; asa cã îsi necinstesc singuri trupurile;
25 *cãci au schimbat în minciunã adevãrul lui Dumnezeu, si au slujit si s-au închinat fãpturii în locul Fãcãtorului, care este binecuvântat în veci! Amin.