View Single Post
Vechi 09.11.2012, 23:29:45
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

O sa va povestesc si doua situatii reale, care cred ca sunt destul de des intalnite. Am cunoscut o tipa acum cativa ani. Avusese vreo doua relatii, implicand si sex. La un moment dat a cunoscut un barbat un pic mai in varsta care avea ca principiu pentru gasirea unei sotii, virginitatea. Pentru ca tipul avea bani si pozitie sociala, fata s-a dat drept virgina. Jocul i-a iesit pana la capat. Prin anumite tertipuri, a reusit sa para ceea ce nu era. Sunt casatoriti, au o fetita, le merge bine, iar barbatul respectiv crede si acum ca a luat "cea mai virgina" fata din lume.
Alt caz: O fata a tinut la virginitate cu dintii. Credincioasa, modesta, draguta. A cunoscut un baiat, care la fel, tinea la virginitate. Dupa cum stiti, nu toate femeile sangereaza prima data si sunt multi barbati care habar n-au de ce. In noaptea nuntii, fata n-a sangerat. Nu va puteti inchipui prin ce calvar a trecut apoi. Scandal peste scandal. Sunt impreuna si acum, dar a trecut prin niste umilinte extraordinare (nevinovata fiind!!!!), iar sotul ei ii reaminteste la fiecare cearta acest aspect.
In lumea musulmana, cred ca stiti ca este o practica foarte comuna, sa-ti faci himenoplastie, pentru ca acolo este chiar mandatorie virginitatea, altfel fata este "returnata" parintiilor ei dupa nunta, precum un produs returnat la garantie.
Concluzia: Nu incercati sa negati, de foarte multe ori nu conteaza intotdeauna ceea ce esti, ci ceea ce cred altii ca esti. Din pacate....
Reply With Quote