View Single Post
Vechi 10.11.2012, 11:50:12
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Ai sugerat cam ce vroiam sa sugerez si eu dar tu ai reusit sa o faci mai bine!

La ce ai spus tu, as adauga si o situatie care apare des in adolescenta: masurbarea care daca e practicata intr-un anumit mod face sa dispara dovada "mult stimata" a virginitatii atat la barbati cat si la femei fara a implica relatii sexuale!

Virginitatea pare a fi un pretext al unor oameni slabi, nesiguri pe ei, care vor sa aiba garantia unui confort psihologic! In loc sa aiba grija de moralitatea lor, au grija de moralitatea celorlalti.
Da, exact. In al doilea rand, nu agreez deloc barbatii care cer cu atata ardoare o fata virgina si cand o gasesc ii spun: "Eu te iubesc si o sa ma casatoresc cu tine, nu e nicio problema daca o facem inainte de nunta, pentru ca tot a mea o sa fi prima oara si asta conteaza". Sunt atatia barbati care se dau crestini, dar cand chiar dau peste fecioara dorita, incearca prin toate tertipurile posibile sa o aduca in pat.
Pentru foarte multi e doar o chestiune de orgoliu. Sa nu fie comparat cu alti barbati, sa nu o mai fi cunoscut alt barbat, sa o simta doar a lui. Dar nu sunt dispusi sa astepte pana la noaptea nuntii, considerand suficient ca primul act sa fie petrecut impreuna. Ca sa nu mai zic, ca majoritatea barbatiilor cu astfel de pretentii, au avut inainte alte femei si in cazul lor principiul nu se mai aplica.
Reply With Quote