Citat:
Īn prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Cata dreptate ai, frate. Aici ai avut duhul unui profet lucid si deasemeni inflacarat. Vorbesc serios. Stii cat ma gandesc la asta? Ei, uite ca tu ai si spus'o. Slava Cerurilor pentru momentele de inspiratie si curaj (termeni deseori intersanjabili) ale fiilor lui Dumnezeu.
|
Personal,privind in oglinda, cred ca eu personal merg fix in directia opusa unui spirit profetic sau lucid dar thx :) pt incurajare,mereu ai avut bunatatea sufleteasca sa spui ceva bun cand bat campii:) pe urmatorul sistem :
,,Era un om care credea mult in Dumnezeu. Si s-a intamplat sa fie si in satul lui inundatii. Familia lui si-a strans lucrurile si il rugau sa plece si el cu ei, dar el le-a spus: “Nu plec! Eu cred in Dumnezeu si cred ca El ma va salva!” apa a inceput sa urce pana l-a fortat sa se urce pe acoperis. Au venit niste oameni cu o barca si l-au rugat sa vina cu ei, ca sa nu se inece.El le-a spus tot asa, ca are incredere ca Dumnezeu nu-l va abandona si va avea grija de el. Peste ceva timp, cand mai ramasese doar putin din casa lui, vine un elicopter ca sa-l ia de acolo, insa omul refuza din nou, spunand acelasi lucru: ca el crede in Dumnezeu si ca Acesta nu-l va lasa sa moara. In fine, omul se ineaca si ajunge in Ceruri. Atunci el da ochii cu Dumnezeu si ii zice : “Doamne, eu am avut incredere in Tine ! De ce m-ai lasat sa mor si nu m-ai salvat?” si Dumnezeu ii spune: “Fiule, Eu ti-am trimis familia, oamenii cu barca si elicopterul. Daca tu n-ai vrut sa te salvezi, Eu n-am putut sa te oblig!” :)