View Single Post
Vechi 11.11.2012, 19:33:16
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andra_07 Vezi mesajul
Pe acest forum ortodox putem pleca de la premisa unor discutii asupra unor valori, principii, credinte la modul general. Dar a crede cu ardoare ca ceea ce spune un forumist despre sine este si adevarat, e o eroare foarte mare. N-ai de unde sa stii cine se ascunde in spatele unui pseudonim. Statistic vorbind, oamenii in aceasta epoca digitala au doua identitati: una virtuala si una reala. Nu intotdeauna cele doua se suprapun. Mi-e greu sa cred ca n-ati intalnit cazuri de genul. Asa ca, revenind, n-are nicio valoare daca spui pe internet: eu fac, eu dreg, eu ma rog, eu postesc, eu nu pacatuiesc, eu merg toata ziua la Biserica. Noi nu ne cunoastem unii cu altii si probabil nu ne vom cunoaste vreodata.
Am observat ca impresia dvs despre acest forum este de genul,site de socializare pt useri mascati sau bal mascat virtual,unde majoritatea userilor si-au creat un profil in totala neconcordanta cu viata lor reala...
Nu stiu neaparat care sunt resorturile unei astfel de judecati,posibil ca ati petrecut aici insuficient timp ca sa cunoasteti in privat niste membri ,sa stabiliti contacte,prietenii si sa vedeti indivizii la lumina naturala.
Acea stare pe care o aduceti in discutie,conform careia userii au caractere diametral opuse cu realitatea,tine de patologic si pt ca nu este o problema majoritara nu ne vom opri asupra ei.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote