View Single Post
Vechi 13.11.2012, 09:56:40
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Daca privim prin ceea ce ne prezinta "Discovery" sau cinematograful... "Dincolo de dealuri", mi se pare o lipsa clara de intelepciune. Sa presupunem ca intr-o familie sunt 10 copii, dintre care 5 sunt buni si-si vad de viata lor, multumind lui Dumnezeu pentru fiecare clipa traita, iar ceilalti 5, care sunt hoti, care sunt desfranati, care practica magia neagra, etc. Asta inseamna ca asupra familiei respective trebuie sa se puna eticheta de hoti, sau vrajitoti, sau desfranati sau... Asta e ceea ce fac multe canale de televiziune. Daca s-ar cunoaste cat de departe sunt de Dumnezeu cei din tarile asa-zis "civilizate", ale caror biserici au devenit cazinouri sau cluburi de desfrau (vorbesc pentru ca le-am vazut cu ochii mei si am fost consternat), poate am fi mai rezervati in ce priveste indoiala asupra ortodoxiei romanilor. De ce nu suntem NOI mai buni? Faptul ca aratam cu degetul, ne da iluzia ca ne situam pe cealalta parte a drumului, dar din pacate e si asta tot o inselare. Cearta-ti copilul care s-a ratacit, dar fara dragoste, nu vei ajunge sa-l aduci pe drumul cel drept. Si cu atat mai putin sa te plangi pe la toate portile cat de rau e copilul tau, fiindca vei fi umilit in cel mai josnic mod, si vei fi pus la colt numai prin cuvintele tale.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote