View Single Post
Vechi 13.11.2012, 10:14:26
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
draga,
faptul descris mai sus e treaba lor, decizia lor; cazuri si cazuri, unii accepta fete care si-au pierdut virginitatea, altii nu.

totusi, asta nu te disculpa de atacul adus Bisericii ortodoxe, preotilor ortodocsi si "bizantinei", pe care ai jignit-o grav.
Nu ai vazut ca am mai scris si asta (!):
"Am dorit sa ma retrag din discutie... dar daca nu pot face asta, voi argumenta: cunosc un caz real... si ma refer la ce am zis despre riscurile de a te expune in mediul tau social "
(
N-am mai folosit cuvantul preot intentionat! dar te intreb... daca ai fi in locul meu, ce concluzie ai trage daca cand ai intalni o astfel de situatie? ai avea incredere in acel preot? ...

Nu atac functia de preot, iti vor da un exemplu echivalent ca sa iti dai seama la ce ma refer: psihologii sunt obligati sa pastreze secretul clientilor dar in liceul pe care l-am urmat o colega de clasa a spus psihologului o problema de-a ei mai spinoasa. Sa trezit ca aude de la un profesor ceea ce a zis psihologului... de asemenea acel profesor i-a a zis "vezi ca esti proasta?". Evident incidentul a fost aflat de tot liceul... si unii si-au pierdut increderea in acel psiholog.

Acum fac o afirmatie: daca sunteti la scoala, nu va spuneti problemele spinoase psihologului din scoala voastra, mergeti mai bine la un cabinet privat! Si de asemenea suparati-va fiindca v-am spus sa nu va duceti cu problemele intime la psihologul din scoala voastra ci la unul care nu stie cine sunteti si din ce scoala sunteti!
)

Daca tot ma acuzi, acuza-ma inteligent!
Reply With Quote