Citat:
În prealabil postat de Fani71
Nu am scris aici despre asta. Reiese cumva din ce am scris ca eu aprob comportamentul lor? Nicidecum, nu il aprob, si le spun care este morala crestina despre acest subiect. Le atrag atentia ca ce ei considera ca este valabil pentru fete, este valabil si pentru baieti. dar nu despre asta scriam, ci despre o anumita atitudine fariseistica.
Dupa parerea ta, daca vorvim despre virginitate, nu suntem ortodocsi daca aducem in discutie orice altceva decat strictul fapt moral?
|
repet: decat sa ne povestiti cum procedeaza tinerii si tinerele musulmane si nu mai stiu ce, mai bine veniti cu link-uri despre materiale scrise pe aceasta tema de duhovnicii nostri ortodocsi.
repet: la sfanta Spovedanie atat tinerii cat si tinerele sunt chestionati cu privire la comportamentul sexual (daca sunt casatoriti, nu trebuie sa-si insele sotia, daca sunt necasatoriti, nu trebuie sa aiba nicio activitate sexuala).
repet: atitudinile fariseistice se pot proba numai in cazul in care cel care vorbeste despre moralitate este un ipocrit (eu nu sunt ipocrit, sunt crestin ortodox din tata in fiu, educat in credinta noastra stramoseasca, m-am casatorit fecior si in prezent nu mi-am inselat niciodata sotia !).