View Single Post
Vechi 13.11.2012, 12:28:45
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
repet: decat sa ne povestiti cum procedeaza tinerii si tinerele musulmane si nu mai stiu ce, mai bine veniti cu link-uri despre materiale scrise pe aceasta tema de duhovnicii nostri ortodocsi.

repet: la sfanta Spovedanie atat tinerii cat si tinerele sunt chestionati cu privire la comportamentul sexual (daca sunt casatoriti, nu trebuie sa-si insele sotia, daca sunt necasatoriti, nu trebuie sa aiba nicio activitate sexuala).

repet: atitudinile fariseistice se pot proba numai in cazul in care cel care vorbeste despre moralitate este un ipocrit (eu nu sunt ipocrit, sunt crestin ortodox din tata in fiu, educat in credinta noastra stramoseasca, m-am casatorit fecior si in prezent nu mi-am inselat niciodata sotia !).
Repet: am scris in primul rand despre elevii mei crestini, sirieni si armeni (reciteste mesajul). Nu am elevi musulmani decat foarte rar, ca nu se inscriu la cursul meu in general.
Si in acest caz, este vorba despre o atitudine de tip fariseistic sau oricum necinstita, cer de la altii a(altele) ceea ce ei nu practica.
Iar fetele isi pazesc fecioria de frica sa ramana nemaritate, nu din virtute crestina.
Nu am zis aici nicidecum ca tu ai fi fariseu, sau ca toti care considera fecioria importanta ar fi farisei..