Citat:
În prealabil postat de stefan florin
amice, NU am vazut in Calendarul Crestin Ortodox trecut numele lui Mihaita (EX regele) deci cum zici tu ca este "sfant" iar Adevarul este UNUL SINGUR: Iisus Hristos si NU Mihaita asta al tau
|
Păi dacă tu confunzi pe Carol al II-lea cu sfântul și smeritul rege Mihail al României ce sens mai are discuția la un nivel atât de rudimentar și de josnic. Păi dacă Iisus ar fi Adevărul cel Unul Singur atunci l-ai recunoaște pe Mihai și ai pricepe ce ne grăiește Dumnezeu în scriptură, deci degeaba te bați în piept căci ai dopuri de plută în urechi... și urdori la rădăcina ochilor.
Păi eu despre regele Soare vorbeam, regele soare al tuturor timpurilor. Păcat că voi nu l-ați înțeles... și nici măcar fiul său Mihai.
Da, 'străduiți-vă' cu toții să puneți EX când vorbiți de regele vostru... David căci așa v-au învățat și v-au obligat să faceți voi toate fiarele teroriste... despre care am amintit mai sus, dintre carea cea din adânc care se ridică și merge la pierzare, asta autohtonă este cea mai periculoasă, și priviți voi ce a pățit Ceaușescu și pupila lui: Iliescu și poate că o să vă liniștiți.
Dar să ne întoarcem la oile noastre, la cruciulițe și sfere și semisfere, la cercuri și patrate și la steluțe și la ceea ce vedeți neștiind voi ce vedeți căci voi nu vedeți ceea ce vedeți ci vedeți ceea ce v-a născocit științificii glumii care va păcălit pe voi rău de tot.