View Single Post
Vechi 13.11.2012, 19:12:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-pai de asta dau citate si trimiteri ca dupa aceea ziceti ca inventez eu,ca e doar parerea mea
Bun, acum sa vedem daca esti capabil si sa dai raspunsul la intrebarea care ti-a fost adresata.
Asteptam.

Daca sunt prea multi termeni medicali si nu i-ai inteles, cum poti afirma ca ceea ce este scris in acea carte este corect si sa mai recomanzi si altora.

Hai sa te invat o chestie noua: maturitate inseamna sa treci informatia prin filtrul propriei judecati, nu sa fii la moda asa cum reise de pe anumite site -uri si blogusoare.

Adica, cum ai tu impresia ca a fi bun crestin ortodox inseamna sa fii:
1. antiecumenist
2. anti-cipusor
3. antivaccinist
4 etc.

Daca nu esti capabil sa judeci informatia, stai cumintel in banca ta si o rumegi pe indelelte punand mana pe carti si alte materiale in domeniu, inclusiv cele care prezinta aspecte total opuse celor care ti se pare tie ca sunt "cool".

Cand crezi ca ai reusit acest proces, abia atunci te prezinti pe forumuri fluturand ceea ce tie ti se pare a fi un adevar, fiind pregatit sa-l aperi cu capacitatea ta de analiza si intelegere.

Altfel, esti doar un raspandac care se crede "cool" pentru ca e "trendy" in materie de "ortodoxie".

Si ca mentiune finala, eu am citit cartea si ca dovada putem discuta asupra oricarui aspect doresti, asta daca si tu ai citit-o si ai urmat instructiunile de mai sus.
Reply With Quote