Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Si atunci , care dintre voi fratilor sunteti rivnitori sau nostalgici dupa o invatatura a satanei motivind in fel si chip cind voi voit va numiti ortodocsi ?
|
Cred ca n-ai citit cu atentie.
Nu cred ca e cineva nostalgiti dupa "invatatura satanei" ci nu poti sa nu remarci ca dpdv social, acel sistem functiona mult mai bine decat cel prezent, care chipurile e superior.
Citat:
Nu vi se pare ca avintului proletar cu scoala gratuita , sanatatea gratuita, locuintele gratuite , locurile de munca gratuite , bilete de odihna gratuite prin sindicat,preturile mici , etc (despre care, cei care au facut cu adevarat scoala, si nu au dormit in banci stiu ca in nici o societate nimic nu este cu adevarat gratis , ci ele provin tot din munca noastra, sub forma de taxe si impozite, dar ca au alta redistribuire din buget , conform sistemului politic din acea societate)
|
Sistem politic care trebuie sa recunosti ca se descurca mult mai bine la capitolul "redistributie".
Se face si acum "redistributie" doar ca munca celor multi, intra in buzunarele celor putini, ti se pare acest sistem mai putin satanist decat celalalt?
Prin ce?