View Single Post
Vechi 13.11.2012, 19:44:26
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Bun, acum sa vedem daca esti capabil si sa dai raspunsul la intrebarea care ti-a fost adresata.
Asteptam.

Daca sunt prea multi termeni medicali si nu i-ai inteles, cum poti afirma ca ceea ce este scris in acea carte este corect si sa mai recomanzi si altora.

Hai sa te invat o chestie noua: maturitate inseamna sa treci informatia prin filtrul propriei judecati, nu sa fii la moda asa cum reise de pe anumite site -uri si blogusoare.

Adica, cum ai tu impresia ca a fi bun crestin ortodox inseamna sa fii:
1. antiecumenist
2. anti-cipusor
3. antivaccinist
4 etc.

Daca nu esti capabil sa judeci informatia, stai cumintel in banca ta si o rumegi pe indelelte punand mana pe carti si alte materiale in domeniu, inclusiv cele care prezinta aspecte total opuse celor care ti se pare tie ca sunt "cool".

Cand crezi ca ai reusit acest proces, abia atunci te prezinti pe forumuri fluturand ceea ce tie ti se pare a fi un adevar, fiind pregatit sa-l aperi cu capacitatea ta de analiza si intelegere.

Altfel, esti doar un raspandac care se crede "cool" pentru ca e "trendy" in materie de "ortodoxie".

Si ca mentiune finala, eu am citit cartea si ca dovada putem discuta asupra oricarui aspect doresti, asta daca si tu ai citit-o si ai urmat instructiunile de mai sus.
-nu stiu care intrebare
-am inteles termenii medicali dar asta nu inseamna ca pot eu sa discut folosind termeni medicali,si oricum si daca nu intelegeam anumiti termeni medicali am inteles ideile de baza -si o idee foarte clara este ca "VACCINURILE NU SUNT BUNE"-si sunt destule argumente in cartea dr. Christa Todea‑Gross
-un antiecumenist nu e neaparat un crestin bun,dar un crestin bun e neaparat entiecumenist pt ca se bazeaza pe canoanele si pe scrierile Sfintilor; afi un bun crestin presupune mai multe lucruri nu sa fii anticip,sau antivaccin ;de ce ai ajuns la concluzia ca eu as crede asa ceva? daca intri pe blogul meu vezi ca sunt articole si despre filocalie,si despre patericul egiptean ,si despre explicarea psalmilor,despre scrierile diferitilor sfinti...
-nu stiu daca are sens sa discut cu tine pe marginea cartii pt ca vad ca tu critici tot,respingi tot mai ales datorita felului tau de a fi arogant si superior
-eu nici acum nu stiu daca tu accepti sau nu vaccinurile si daca da de ce ? pt ca asa e la moda? pt ca se raspandeste prin mass-media nonstop ideea ca sunt bune ?
-si oricum pana la urma urmei este si o chestie de credinta:tu poti sa crezi in sistem si ce zic majoritatea si sa accepti vaccinurile si eu pot sa resping vaccinurile si sa cred in putinii doctori care le combat
-suntem liberi sa facem ce vrem;eu am lucrat vreo 3 ani la un spital si vreo alti 3 la Ambulanta (nu sunt cadru medical) dar nu mi-am facut nici un vaccin desi vroiau sa ma convinga chiar directoarele spitalului si respectiv ambulantei sa-mi fac vaccin antigripal;si am refuzat si asta e,avem libertate sa alegem in functie de convingerile noastre.
Reply With Quote