View Single Post
Vechi 13.11.2012, 21:42:49
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Daca e s.o luam asa inseamna ca nu ar mai trebui sa cumparam nimic. Nu sampoane nu tigai nu mancare nu nimic! Ca totul e strategie de marketing. Asa ca... Hai sa ne cultivam in.gradina sau pe balcon grau, sa nu mai luam nimic din magazine. Tu cam pe ideea asta mergi. Este prea extrem. Nu poti sa faci lucrul asta ... Gandeste.te ca poate sunt mamici care abordeaza ideea ta extrema si nu isi vaccineaza copiii si apoi patesc fel de fel de chestii. Eu zic sa nu te duci atat de departe pentru ca nu esti in masura/domeniu. Si s.ar putea sa ai copii pe constiinta. Ai grija... atata tot...

-nu ai inteles nimic,nu are nici o legatura cu marketingul (chiar eu sunt economist si am terminat marketingul,asta nu inseamna ca accept toate mizeriile lor de reclame si de strategii de marketing care nu tin cont deloc de sufletul omului) eu sunt impotriva masoneriei ,a satanismului,a minciunii "tatal minciunii este diavolul"; deci din acest punct de vedere sunt impotriva vaccinurilor care sunt promovate mincinos de companiile farmaceutice ca sa se inbogateasca si nu tin cont daca prin vaccinurile lor se imbolnavesc oameni;deci se mint oamenii cu orice pret,fara scupule;masoneria este o organizatie satanica care vrea sa distruga credinta oamenilor in Dumnezeu,dreapta credinta (ortodoxia),si care vor distrugerea populatiei globului prin tot felul de mijloace chiar si prin vaccinuri; chiar esti impotriva masoneriei ?
-de unde stii ca nu patesc copii vaccinati diverse chestii dar nu acum ci peste 10,20 de ani? poate ii ai tu pe constiinta ca le-ai facut o gramada de vaccinuri..sa nu fie,doamne fereste
-eu sunt bucuros pt ca a aparut si la noi in Romania o carte impotriva vaccinurilor scrisa de un medic ,o carte bine documentata,cine vrea tine cont si de ea ,cine nu asculta doar de masoni si de promovarea vaccinurilor in massmedia si de minciunile lor
-cine vrea este impotriva comunismului pt ca a fost produs de masoni si comunismul este prezenta satanei pe pamant,si deci trebuie respins din tot sufletul nostru pt ca respingem o ideologie satanica,cine nu ramane in intunericul comunist
-cine vrea respinge erezia ecumenista pt ca este de la masoni si deci de la dracu,cine nu vrea o acepta pt ca asa zic unele fete bisericestri care nu tin cont de Sfintii parinti
-cine vrea respinge masoneria pt ca este o organizatie satanica care lupta impotriva crestinilor,si a fost anatematizata de BOR in 1937,cine nu accepta masoneria si tot ce raspandesc ei in lume

-asa se pune problema ..vaccinurile sunt pe ultimul loc
-vaccinati sau nu daca Dumnezeu ingaduie sa avem anumite boli care sa ne ajute la mantuirea sufletului,atunci vom avea si sper sa le ducem cu rabdare ca se ne ajute la mantuire
-pt ca nu e bine sa gandim "sanatate inainte de toate " ci mantuire inainte de toate

Last edited by antiecumenism; 13.11.2012 at 21:49:10.
Reply With Quote