View Single Post
Vechi 14.11.2012, 13:46:49
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu prea ai inteles, nu era interpretata de mine sau de cel de pe site. La comentarii era tradusa partial in romana, si era dat si pasajul din Pelerinul roman. Nu era nici asa, cu atat mai mult varianta de la Noul Ierusalim. Voi sunteti in afara Bisericii Ortodoxe? Am inteles ca nu aveti ierarhie.
Știi bine la cine m-am referit: la cel care a completat absurd și viclean și înșelător și mincinos și rău în paranteze.

Nu încerca să-i scoți eretici sau sectanți și pe mine să mă atașezi lor pentru decredibilizare că nu ține viclenia mârșavă ca să demonstrezi că pământul e sferic și teoriile heliocentrismului, sau ale geocentrismului, sau că interpretarea proorociei lui Aghatanghel e greșită așa cum am pus în paranteze prin mila Domnului, că nu ține viclenia asta, și mă tooot întreb pentru ce interese ați devenit atât de răi și de vicleni încât să nu vreți să credeți în Domnul, în sfinți, în OD și Patriarh, în BOR, în Creștinism și în cele 7 Trâmbițe Apocaliptice?

De cine vă temeți voi? Știu, de științificii gLumii, de s-edomul cel roșu care și-a băgat uneltele sub haine de biserică și vă sperie cu iadul dacă nu-l credeți pe el.

Nu vă fie frică: satana, proorocul mincinos și năravul răutății viclene pică, deoarece este scris ca Domnul să biruiască și deci va birui El împreună cu toți cei ce sunt cu El și apoi mai este scris că 'Noi le facem pe toate'!

Credeți și vă veți mântui.

Last edited by vsovivivi; 14.11.2012 at 13:52:16.