View Single Post
Vechi 14.11.2012, 15:54:45
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ToaderValentin Vezi mesajul
Salutari, am si eu o intrebare: De ce exista mai multe planete? De ce Le-a facut Dumnezeu daca noi nu avem nici o treaba cu ele si nici nu ne foloseste la nimic. Noi traim pe o planeta numita "Pamant", de ce am avea nevoie de alte planete? Care sunt scopu lor? Se mentioneaza pe undeva in Biblie acest aspect?
Bine ati venit pe forum, stimate domn. Sunteti cumva geocentrist? Puneti-va, va rog, o intrebare simpla: ce inseamna "a fi in centru"? Inseamna, deseori, in sens figurat, a avea intaietate. Cind Cineva a facut o lucrare, nu e normal sa fie El in centru, nu doar la figurat, ci si la propriu? Adica, cum ar fi Pamantul, cu oameni cu tot (care nu suntem decit creaturi) in centrul a ceea ce a facut Dumnezeu?!
Inca ceva.
Numai faptul ca aici S'a intrupat, din Poporul Ales, si a inviat si de aici S'a inaltat Fiul, face Pamantul cu adevarat special. A spune ca Pamantul este deosebit prin aceea ca este in centru si/sau unic e cumva o foarte subtila gindire materiala. Pamintul e o planeta obisnuita, undeva intr-un brat al acestei Galaxii. Harul si voia lui Dumnezaeu sfintesc, intaresc, dau intaietate, etc. deopotriva in lumea materiala si spirituala, stimate domn. Pamintul nu e nici unic, nici central. Adica, nu dupa criterii materiale. Daca studiati ceva astronomie, imi veti da dreptate.
Cu bine.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 14.11.2012 at 19:07:19.
Reply With Quote