Subiect: SFANTUL NECTARIE
View Single Post
Vechi 14.11.2012, 17:49:38
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Vreau sa spun si eu aici despre ajutorul primit din partea Sfantului Nectarie si a Sfantului Efrem cel Nou. De acum aproximativ 2 luni de zile, ma tinea in spate un “junghi miscator” care nu imi dadea voie sa respire corect si care ma lasa fara aer. Mai mult decat atat, acesta se tot “plimba” cand in zona inimii (cand se afla in zona inimii imi dadea o stare de agitatie si simteam ca ceva ma apasa pe piept) cand in zona spatelui (mai exact in plamanul stang). Am fost la medic iar in urma unei consultatii mi s-a spus ca am o lipsa de calciu foarte mare. Am urmat tratamentul prescris de medic insa starea mea de sanatate nu se remediase prea mult. Cu cat treceau zilele cu atat eu respiram din ce in ce mai rau. Ca sa fiu sincera, respiram doar pe jumatate. Insa, intr-o zi m-am apucat sa citesc cartea Sfantului Efrem in care erau povestite toate intamplarile si problemele oamenilor care si-au gasit rezolvare in ajutorul primit de la el. M-au impresionat enorm acele povestioare iar seara m-am gandit sa citesc si eu Acatistul Sf.Efrem. L-am citit si m-am culcat. A doua zi spre seara din nou simteam ca nu mai am aer si simteam ca nu mai pot suporta acele crize. Atunci, am rugat-o pe mama sa ma unga pe spate, in zona junghiului cu ulei de la Sfantul Nectarie din Eghina(multumiri din inima prietenei mele Ana pentru ca s-a milostivit si mi-a daruit acel ulei miraculous). In acelasi timp, ii rugam (cu cuvintele mele fara mare tam-tam) sa imi i-a durerea pentru ca nu o mai puteam suporta. Deja de a doua zi lucrurile au inceput sa se schimbe. Desi junghiul exista, nu mai avea aceeasi putere si imi permitea sa respir mai bine. De 3 zile ma ung cu ulei in fiecare seara si pot sa spun ca acum respir normal, cu toate puterile mele iar durerea incepe sa se retraga din ce in ce mai mult. Multumesc Sfinte Efrem, Sfinte Nectarie, Maica Domnului, Iisus Hristos si tuturor sfintilor pentru ajutorul primit! Multumesc din inima deoarece desi nu sunt vrednica de ajutorul lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si a sfintilor lor totusi nu am fost uitata!